lørdag den 23. juli 2011

Endnu en hækledag...

.. er gået i det lille hjem.

Ja jeg har fået lavet lidt sjov og spas i formiddags, da jeg ventede på en opskrift på en ny elefant (ja jeg er vidst faldet for de små kære dyr) :)
Jeg synes dog at hæklefanten fra igår skulle have sig en lille ven, og stærkt inspireret af alle historierne om musen og elefanten gik jeg igang. Her er resultatet:


lige et "familiebillede" så størrelsesforskellen kan fornemmes :)

Nå, men jeg var egentlig træt af, at min elefant fik nogle irriterende hak hele vejen op langs maven, nemlig for hver gang jeg skiftede farve. Dagen er så gået med at lede efter tutorials til at undgå disse, men jeg måtte give op, jeg kunne simpelthen ikke finde ud af det, men så faldt jeg over en rigtig fin blog, med elefanter UDEN disse dumme farveskift, nemlig denne. Så jeg tog chancen og skrev til Heidi Clara, og fik min hjælp - SKØNT!!
Jeg kan bare mærke at blogland lige er noget for mig, hvor er det bare dejligt at folk er så flinke og hjælpsomme :)

Nu vil jeg straks hækle videre på min elefant.

Camilla

fredag den 22. juli 2011

Hæklefant

Tadaaa
Så kom min første hæklefant herind. Den er netop afsluttet (eller det vil sige, den mangler halen, men det opdagede jeg først da jeg tog billeder ;)), og jeg er okay tilfreds med resultatet må jeg sige. Det er mit første "større" hækleprojekt som er blevet helt færdig, hvem vidste at sommerregn faktisk var meget godt i dag? ;)



Han er da sød, er han ikke?


Nå, men jeg har også lavet lidt ved bloggen i dag, der er stadig meget jeg skal lære, men har da forsøgt mig med et lille hjemmelavet hoved som jeg baksede sammen i CS5.

Grunden til min hækle interesse startede her i blogland, men min kære bedstemor har stået for at gøre det muligt for mig at komme igang, dette vil blive vist i et senere indlæg. Som det ses på billederne af hæklefanten er der nemlig for mørkt til at jeg kan tage ordentlige billeder lige pt, når man kun har et kompaktkamera bliver man hurtigt begrænset. Desuden vil der også komme et lille blik på mit første færdiggjorte hækleprojekt, som blev lavet i sidste uge, nemlig en Hello Kitty taske.

Mere om det imorgen måske, vi får at se.
Camilla

torsdag den 21. juli 2011

Dum-di-dej...

... her kommer jeg!!

Hermed mit første indlæg på min helt egen blog - SPÆNDENDE!!
Nu har jeg brugt flere måneder på at kigge på forskellige blogs, men nu skulle det altså være, jeg skulle have min egen.

Som man nok kan fornemme, er den endnu ret tom og kedelig, men jeg håber den bliver bedre over det næste stykke tid (jeg skal jo lige forstå systemet ;) )

Bloggen vil komme til at indeholde alle mine små og store projekter fra hverdagen, disse er for tiden inden for emnerne:
- kagebagning og -pyntning
- hækling
- strikkerier
- loppefund
- candy-wrapper tasker
- osv osv osv

Desuden vil jeg nok også komme til at bruge tid på mine kære husdyr, som jo i sig selv optager meget tid :D Og mon ikke også hverdagslivet som nyuddannet og arbejdsløs lærer skulle blive nævnt - jeg tror det :)

Nå, men jeg tror jeg slutter af med et billede af dyrene her i hjemmet, og så hopper jeg i seng, så jeg er frisk til at udforske blogverdenen imorgen..





I'll be back