mandag den 31. oktober 2011

Sønsdagshygge..

En hyggelig søndag eftermiddag resulterede i julesokken ovenfor. Jeg har nu også fundet en til katte, så sådan en bliver det nok også til på et tidspunkt :) Synes de er så hyggelige :)

Desuden blev dagen også brugt til at se en af filmene fra lovefilm.dk, nærmere bestemt baby surprise, super film :D Den passer perfekt til en søndag i sofaen :)

Ellers ikke meget nyt herfra..

God aften derude :)

søndag den 30. oktober 2011

JUBIIII!!!

Jeg har vundet min første give away her i blogland.. se selv lige her..

Det var lige hvad der skulle til for at gøre en regnvåd søndag til en meget lysere dag :)

Det er længe siden jeg har fået skrevet herinde.. venideren i min lille give away blev fundet på ganske nem vis, der var nemelig kun en enkelt deltager ;)

Jeg går og arbejder på endnu en give away med nogle præmier som måske kunne logge lidt mere herinde, den kommer nok på senere i dag :)

Nå, men blot et lille glædesudbrud her fra sofaen på en søndag eftermiddag ;)

onsdag den 19. oktober 2011

GIVE AWAY!!


(billede lånt her: http://www.lovefilm.com/)


Nu prøver vi den første give away her hos mig :) Lad os se om jeg kan finde ud af det skidt ;)
I anledning af ferie og at vi får vores nye bil hjem d. 1. november, OG at jeg er blevet udtrukket til denne omgang af buzzador skal vi da have lidt sjov herinde. Jeg har fået lov til at buzze lovefilm.dk, hvor jeg prøver deres produkt i 2 måneder og skal så anmelde det løbende. I den forbindelse har jeg fået lov til at dele mine logins med andre heldige personer, og jeg tænkte der måske var nogle der kunne tænke sig at være med?

Så kunne i tænke jer at få 60 dage gratis hos lovefilm.dk og prøve deres film og spil af? Alt i skal gøre er (som det plejer at være):

1 lod: Kommentar til dette indlæg (husk mail hvis i ikke har blog)
2 lodder: Kommentar + fast læser på min blog
3 lodder: Kommentar + fast læser + et link til denne give away


Der vil blive trukket 2 vindere, måske der ryger en lige overraskelse med også ;)
Præmien bliver udtrukket om 1 uge, altså d. 26/10-2011

Kom frisk ;)

søndag den 9. oktober 2011

Dagens kreation..


Så har jeg fået lagt sidste hånd på et barnevognsophæng... Det er sjovt at bilerne er blevet så forskellige trods det er samme opskrift der er fulgt, men det er jo også en charme ved at det er hjemmelavet :)

mandag den 3. oktober 2011

Øv øv øv..

Så blev det "vedtaget" at jeg desværre må sige farvel til koret efter næste uge. Desværre kan det ikke lade sig gøre at kombinere ledighed og et job på kun 2 timer i ugen, så jeg er nødt til at stoppe. Alle muligheder blev undersøgt og jeg tilbød at tage stillingen på frivillig basis, da jeg synes det er sjovt at have kor med dem, og jeg lærer mange gavnlige ting som jeg kan tage med mig ud i mit kommende virke som musiklærer, men heller ikke dette var tilladt når man modtager dagpenge.

Så nu skal de sidste 2 gange bare nydes og så krydser jeg ellers fingre for at jeg bliver kaldt til en samtale i løbet af næste uge, så jeg kan få mig et job og alligevel fortsætte dernede, men chancerne er nok desværre meget små :(

søndag den 2. oktober 2011

ORNLIG' syg gangsta og fede Mis..


Mis i en fredelig stund i sofaen her for 15 min siden. Han er desværre ikke blevet så meget bedre endnu, men vi håber det bliver meget bedre i løbet af imorgen, ellers må vi omkring dyrlægen igen.



Nala blev også klædt pænt på i dag. Hun fik nemlig kærestens trøje på, og så var hun ellers ornlig' syg gangsta...


Dette er hvad det ellers er blevet til i dag, nemlig en lille hæklet bil til min lille fætter, jeg tænkte at den ville gå godt sammen med en hæklefant :) Opskriften har jeg fundet her.

Ellers bød dagen på en gang shopping udover alle grænser, vi fik nemlig brugt 2200 kr i Maxi zoo og bilka i dag.. Nøj vi fik handlet.

Hav en dejlig aften derude...

lørdag den 1. oktober 2011

Dyrlægen og krea Ta-Da

Jeg så er endnu en dag gået, og sikke en dag...
Dagen startede med en skøn tur rundt i Skive by sammen med 20 skønne hunde og deres førere, vi var på socialisationstur med hvalpene, jeg som aspirant. Da jeg kom hjem måtte vi en tur forbi dyrlægen med katten, da den i går aften viste sig at have blod i urinen, øv øv... Så 1400 kr fattigere vendte vi hjem med en kat som skal have penicillin og smertestillende de næste 10 dage, specialkost og så går det forhåbentligt over af sig selv. Ellers kan de 1400 kr nemlig ikke gøre det, så skal der opereres:(

Her til aften har jeg så kastet over en af mine krea To-Do's, nemlig at få lavet mine sættekasser færdige, og her er resultatet:


(hvad sker der for billedet?, jeg kan simpelthen ikke få det vendt om)




Jeg synes de er blevet rigtig fine, og glæder mig til at få dem hængt op imorgen :) Imorgen drager vi også lige en tur til Holstebro, der er nemlig 15 års fødselsdag i Maxi Zoo, og de har billigt kattegrus, tilbud på specialfoder til vores bette patient (som desuden er gået fra 5 kg i maj da den var indlagt, til nu 6,7 kg. Han er sgu en halvstor krabat må man sige, og vi blev beordret til at han ikke måtte tage mere på nu) samt en masse andre lækre tilbud :) Nå jo, og så har de garn i Bilka, så der skal vi da også lige ind forbi ;)

Og så skal der ellers gøre noget meget seriøst ved huset, det er blevet noget så forsømt den sidste uge, overskuddet har været i minus. Det er hårdt at starte på noget nyt, og lige meget hvor dejligt det er, at komme i gang, må jeg indrømme at det tærer på krafterne at startet på en skole :)

Det sidste billede jeg vil vise, er første del af en uro jeg vil til at lave. (ja ja, det var endnu et nystartet projekt, men jeg har erfaret at jeg ikke har haft ro til mine freestyle projekter i denne uge, så nu kører jeg lige på efter en meget simpel opskrift på blomster :))